Publisere eller skjule innlegg i bloggen – slik styrer du synligheten
I denne veiledningen lærer du hvordan du gjør blogginnlegg synlige eller usynlige, sjekker den offentlige visningen og forbereder innhold før du publiserer det.
Datensätze veröffentlichen oder für die Öffentlichkeit sperren
In diesem Tutorial lernst du, wie du Datensätze – hier am Beispiel eines Blogs – gezielt veröffentlichst oder für die Öffentlichkeit sperrst.
Wenn du einen Seiten-Abschnitt von dem Blog-Modul einfügst, siehst du verschiedene Blog-Einträge. Alle Datensätze sind öffentlich, wenn der grüne Pfeil sichtbar ist.
For å sjekke offentlig visning, klikk på desktop-visning, ikonet med stripene øverst til høyre. Rull deretter ned til bloggområdet: Der ser du at alle artikler som tidligere hadde en grønn pil er offentlig synlige.
In der öffentlichen Ansicht sind außerdem keine Schnellbearbeiten-Buttons sichtbar. Unten erscheint die Cookie-Meldung.
Artikel für die Öffentlichkeit deaktivieren
Gå tilbake til redigeringsmodus og rull til bloggen din. Sett den ønskede artikkelen til deaktivert for offentligheten. Dette vises med pause-knappen.
Da du dich weiterhin im Bearbeitungsmodus befindest, siehst du den deaktivierten Artikel dort noch.
For å kontrollere, gå igjen til offentlig visning ⯈ rull til bloggen. Nå mangler den tidligere deaktiverte oppføringen.
Artikel wieder veröffentlichen
For å gjøre en artikkel offentlig synlig igjen, klikker du ganske enkelt på pause-knappen igjen og aktiverer den for offentligheten.
Mit dieser Funktion kannst du Artikel vorbereiten und erst dann veröffentlichen, wenn sie wirklich fertig sind.
FAQ
hva kunder ofte spør oss om
Hvis en artikkel skal publiseres, klikker du ganske enkelt på pause-knappen, som aktiverer den for publikum. Den grønne pilen viser deg da at oppføringen er offentlig synlig.
Wie prüfe ich, welche Artikel öffentlich sichtbar sind?
Klikk på desktop-visning, ikonet med stripene øverst til høyre. I den offentlige visningen ser du nøyaktig hvilke bloggartikler som er synlige for besøkende.
Wie kann ich einen Artikel für die Öffentlichkeit deaktivieren?
Rull i redigeringsmodus til den ønskede blogg-artikkelen og klikk på pause-knappen for å deaktivere den for offentligheten. I den offentlige visningen vil den da ikke være synlig.
Wie kontrolliere ich, ob ein deaktivierter Artikel ausgeblendet wurde?
Bytt tilbake til desktopvisning ⯈ rulled ned til bloggen. Den deaktiverte artikkelen vil ikke bli vist der.
Wie mache ich einen zuvor deaktivierten Artikel wieder sichtbar?
Klikk på pause-knappen og aktiver artikkelen igjen for publikum. Deretter vises den igjen i den offentlige visningen.
Wofür eignet sich die Funktion zum Sperren und Veröffentlichen?
Damit kannst du Blog-Artikel in Ruhe vorbereiten und erst dann veröffentlichen, wenn sie fertig sind. Die Buttons helfen dir dabei, die Sichtbarkeit flexibel zu steuern.